Ihmisen kysymyksiä

22,90 

Kirkkojen (12) virallisille edustajille esitettiin vastattaviksi tavallisia ihmisen kysymyksiä, niitä joita jokainen joskus kysyy. Yhteensä kymmenen aihetta ja 35 kysymystä. Kristityn kuluttajansuojan kannalta jokaisen kristityn on oleellista tietää millainen on kirkon oppi keskeisissä kysymyksissä. Tarkastelun kohteena on kristillinen Suomi tänään.

  • Millainen Jumala on?
  • Onko Jumalan toiminnalla tarkoitus?
  • Mikä on ihmisen elämän tarkoitus?
  • Mitä pelastuminen tarkoittaa?
  • Millaista on kuoleman jälkeinen elämä? ym.
    280 sivua.
Osasto:

Suomessa toimii kaksitoista kristillistä kirkkoa, kun kristillisyys määritellään siten, että Raamattu on uskonopin taustana. Ja miksi ei määriteltäisi? Samasta lähteestä, Raamatusta, nousee monenlaista ajattelua ja opinselitystä. Eikä nämä kaksitoista Suomessa toimivaa kirkkoa ole kuin pieni näyte kristillisyyden moninaisuudesta. Kristillisyydelle on ominaista, että jatkuvasti syntyy uusia ryhmäkuntia, jotka ovat löytäneet jotain niin oleellista uutta, etteivät sovi mukaan mihinkään jo olevista kirkoista tai lahkoista, vaan ovat pakotettuja perustamaan oman ryhmänsä.

Kristillisten oppien moninaisuus ja sinänsä hyvää tarkoittavien kirkkojen erilaisuus vesittää kristillisen maailmankatsomuksen uskottavuutta ja siten ruokkii ateistista maailmankuvaa. Miten tähän tilanteeseen on tultu? Vastausta on haettava kristillisyyden alusta lähtien.

Tarkastelun kohteena on kristillinen Suomi tänään.

Paino 1 kg
Mitat 24 × 36 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmisen kysymyksiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *